سیزدهمین جلسه هیأت مدیره کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار گل محمدی و گیاهان معطر

جلسه ساعت ۹:۰۰ صبح در محل دفتر معاونت علمی و فناوری واقع در تهران، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی، کوچه لادن، پلاک ۲۰ و با حضور جناب آقای دکتر مجدالدین مدیر کل دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار آغاز شد.
در ابتدا آقای مهندس حجازی توضیحاتی در خصوص مشکلات گلکاران از جمله برداشت محصول، یارانه نهاده ها، بیمه محصول و … ارائه نمودند.
در ادامه خانم دکتر صاحب نظر توضیحاتی در مورد برنامه های در دستور کار جلسه از جمله بررسی انتخاب رقم کاشان ۹۳ برای پیشنهاد به کشاورز، استاندارد ملی گلاب و بررسی مستندات کانون زیره سبز ارائه نمودند.
درخصوص برنامه اول ، جناب آقای دکتر طبائی عقدایی، سرپرست پروژه رقم کاشان ۹۳ توضیحاتی در مورد نحوه اجرا و گسترده بودن طرح و چگونگی انتخاب این رقم ارائه دادند و در همین راستا دکتر قمری زارع رئیس بخش زیست فناوری مؤسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع، بیان نمودند درست است رقم کاشان ۹۳ از لحاظ سازگاری و عملکرد رقم خوبی است اما نمی توان گفت که برای کشت در همه جا مناسب است هدف از کشت هم مهم است مثلاً در آذربایجان که گل محمدی برای تولید مربا کشت می گردد رنگ گل حائز اهمیت است.
جناب آقای دکتر صفی خانی عضو ستاد گیاهان دارویی کشور پیشنهاد دادند که در ادامه پروژه، توسعه رقم های گل محمدی را کانون انجام و تا هفته پژوهش سال جاری نتایج را اعلام نماید.
جلسه ساعت ۳۰/۱۱ با بحث استاندارد گلاب با حضور خانم علوی عضو پژوهشگاه استاندارد ادامه یافت.
در ابتدا آقای دکتر ابراهیم آبادی توضیحاتی در مورد اشکالات فنی و علمی استاندارد و از طرفی با توجه به صادرات گسترده گلاب، عدم ترجمه انگلیسی این استاندارد جهت استفاده در خارج بخصوص کشورهای حوزه خلیج فارس دادند. در ادامه خانم علوی در خصوص درخواست تدوین مجدد استاندارد گلاب و نحوه تدوین استاندارد بیدمشک توضیحاتی را ارائه نمودند.
ساعت ۰۰/۱۲ با حضور جناب آقای دکتر مولوی رئیس دانشگاه سبزوار و همراهان دستور کار سوم با موضوع بررسی مستندات و اهداف دانشگاه سبزوار برای تشکیل کارگروه زیره سبز مورد بررسی قرار گرفت.
در پایان اعضاء حاضر در جلسه دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را درخصوص موضوعات مطرح شده در جلسه بیان نمودند. جلسه رأس ساعت ۱۳:۳۰ به پایان رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.