کد خبر : 494
تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 جولای 2020 - 15:09

هفدهمین جلسه هیأت مدیره کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار گل محمدی و گیاهان معطر

هفدهمین جلسه هیأت مدیره کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار گل محمدی و گیاهان معطر

جلسه ساعت ۱۰:۰۰ صبح در محل دبیرخانه کانون، آغاز شد. در ابتدا آقای دکتر رفیعی پور ضمن قرائت بخش هایی از اساسنامه مربوط به قوانین کارگروه های تخصصی مواردی را جهت تذکر به کارگروه زیره سبز به اعضا یادآور شدند و در ادامه خواستند که روند کار این کارگروه بر اساس اساسنامه پیش رود. سپس

جلسه ساعت ۱۰:۰۰ صبح در محل دبیرخانه کانون، آغاز شد.
در ابتدا آقای دکتر رفیعی پور ضمن قرائت بخش هایی از اساسنامه مربوط به قوانین کارگروه های تخصصی مواردی را جهت تذکر به کارگروه زیره سبز به اعضا یادآور شدند و در ادامه خواستند که روند کار این کارگروه بر اساس اساسنامه پیش رود. سپس مهندس حجازی مصوبات جلسه نشست بین غذادارو و گلابگیران، مورخ ۱۷/۱۰/۹۸ در اتاق بازرگانی را جهت اطلاع اعضا مطرح نمودند.
در این جلسه به درخواست اعضا دکتر ابراهیم آبادی گزارشی از وضعیت، روند ساخت و محل تأمین بودجه دستگاه اسانس گیری مستقر در پژوهشکده اسانس های طبیعی را دادند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.